Om mig

Ja… vad kan man säga. Jag föddes en sen höstkväll i Värnamo och växte upp några mil därifrån. När jag nästan 20 år senare hade kastat den vita mössan i luften och sjungit om studentens lyckliga dar lämnade jag de småländska skogarna och flyttade till Borås. Där läste jag en tvåårig KY-utbildning inom Strömmande Media på Ljud&Bildskolan. När den var avklarad var inte hemorten så lockande längre så jag beslöt mig för att stanna. Det resulterade i lite mer studier och lite extrajobb innan jag tillslut hamnade på en hemelektronikbutik i Knalleland. Vidare efter det har det varit en mammaledighet och sedan kontorsjobb med hemsidor som uppehållt mina dagar.

Mina tre största intressen i livet är fotografering, djur och scrapping. Mitt intresse för djur föddes väl ungefär samtidigt som jag. Har sedan barnsben varit väldigt fascinerad av delfiner, men förstaplatsen har på senare år ockuperats av tigrar.
Fotointresset har jag nog fått av min äldsta bror. Jag är bara en glad amatör och fotar mest sonen, katterna, natur eller på familjemiddagarna. Besök gärna min fotoblogg.
Pysslandet och scrapbooking är det senaste tillskottet på hobbykontot som föddes i samband med planeringen inför vårt bröllop sommaren 2010 då jag pysslade egen gästbok, inbjudningskort och placeringskort med mera. Läs mer på min bröllopspysselblogg. Nu pysslar jag mest födelsedagskort till familj och vänner, och jag lägger ofta ut resultatet här på bloggen under kategorin Pyssel & scrapbooking.

Den 16 december 2011 blev jag det största man kan bli – mamma. Då föddes vår son Oliver som numera självklart tar upp en väldigt stor del av mitt liv, och blogg! Läs mer om honom under kategorin Oliver.

Annonser
Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s