Nio år

Den sjunde juni 2007 låg jag och Johan i min säng i min lilla etta på Folkungagatan och bestämde oss för att vi skulle bli ett par. Samma dag ett år senare förlovade vi oss, och efter ytterligare ett år kom det ”riktiga” frieriet som blev startskottet på ett års planering inför bröllopet som NÄSTAN skedde på årsdagen det också. Nu har det gått nio år sedan den där torsdagskvällen på Folkungagatan. Nio år!

image

Från sommaren 2007

Vi har hunnit med en del under våra år. Vi köpte lägenhet och flyttade ihop i mars 2008, bara dagarna efter att vi kommit hem från vår första resa ihop; en vecka i de österrikiska alperna.

Femte juni 2010 blev det bröllop. Då vi var bjudna till examenskalas i söndags på vår bröllopsdag firade vi lite i lördags genom att gå ut och äta på La Copita.

image

5 juni 2010

Efter bröllopet tog vi en kortare resa till Milano i några dagar. Den riktiga bröllopsresan blev i mars året därpå, till Thailand. Båtturer, elefantridning, drygt 1000 trappsteg uppför ett berg, klappa tigrar, bad, sol och regn!

image

På toppen av berget med mååånga trappsteg.

I december samma år föds Oliver och våra liv förändras för alltid. Plötsligt är vi inte bara vi två längre, utan en familj!
Två och ett halvt år senare kommer lillasyster och vår familj är komplett ❤
Bara månader senare flyttar vi till vårt hus och vi har bockat av nästan samtliga punkter på "hur man blir en svensson" ;)😁

image

Nu har det alltså gått nio år sedan den där dagen, och sex år sedan vi gifte oss. Vi är båda väldigt nöjda med tillvaron, vi är precis där vi vill vara 🙂
Om ett år är det dessutom lite jubileum för oss. Tio år! Då hoppas jag att jag inte ligger hemma i sängen för att gå upp och jobba dagen efter, utan i nån lyxig hotellsäng nånstans. Drömmen just nu är en resa för att fira ett decennium ihop nästa år 😉 Vi får se… 🙂

Men nu är det dags att sova. Imorgon är vi en dag närmare tio år 😉

image

Bild från i lördags. Du och jag älskling! 🙂

God natt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s