Hela familjen på djurparken

Idag fick jag en impulsidé att åka till djurparken. Efter att ha suttit instängd i källaren och jobbat hela veckan så ville jag verkligen komma ut och göra nåt skoj med barnen. Dessutom tvingade jag med Johan också, haha.
Det blev en helmysig dag med perfekt väder för denna aktivitet, växlande molnighet och 14 grader. Vi såg de flesta av djuren (förutom varg och lodjur som vanligt) och de var pigga. Roligast var det att se en alert liten röd panda som kilade omkring i sitt hägn och klättrade upp och ner för träden. Har inte jag sett innan.
Barnen hade väldigt kul med. Vi började på bondgården och jag hade hoppats att Nova skulle få lite närkontakt med djur, men när en gris kom gåendes mot henne blev hon livrädd och började gråta, haha. Sedan ville hon vara på betryggande avstånd i famnen, men tyckte ändå det var lite spännande att titta på dem.
Resten av djurparksrundan så verkade hon ändå tycka det var väldigt roligt att titta på djuren, även ett lejon långt bort eller en björn som låg och sov. Pekade och pratade på sitt lilla språk. Oliver var inte lika intresserad av djuren, han hade mer siktet inställt på lekparkerna och åka traktor!

image

image

image

image

Foto: Johan

image

image

image

image

image

image

Foto: Johan

image

image

image

image

image

image

En bra dag där båda barnen somnade utan protester ikväll 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s