Som ett brev på posten

I nio veckor har Oliver varit frisk som en nötkärna. I tisdags började dagis för honom igen. Och efter tre dagar på dagis förra veckan så kom förkylningen som ett brev på posten. Han snorar och hostar och får vara hemma från förskolan imorgon.
Och lika självklart som att Oliver blivit förkyld så har även Nova blivit smittad, så här ligger jag i sängen med henne bredvid mig efter att hon vaknat och varit ledsen flera gånger ikväll. Hon kommer med stor sannolikhet få sova i vår säng inatt vilket kommer innebära minimalt med sömn för min del… Hatar förkylningar!

Sommaren verkar slutligen nått sitt slut också. Efter två riktigt fina och varma veckor kom regnet och åskan idag. Lite efterlängtat faktiskt då det varit väldigt torrt sista dagarna. Men solen kommer vara saknad… Med regnet kom även mördarsniglarna tillbaka. Har plockat säkert mellan 100 och 150 stycken ikväll. Äckliga små as!

Positivt är i alla fall Olivers nya avdelning på dagis. Han har nu fått komma till en 3-5-årsavdelning med både några gamla och nya kompisar. Även några pedagoger känner han sedan innan så det känns bra. Redan veckan innan inskolningen så började Oliver prata om dagis och hur han ville dit och leka med alla barnen 🙂

Avslutar med några bilder från i söndags när mina föräldrar var här för att passa barnen medan jag och Johan var på bröllop i lördags.

image

Va funkar bäst?

image

Teamwork!!

image

Va funkar bäst? #teamwork

A post shared by Martina Kallin (@martinakallin) on

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s