Tandläkarbesök, bakning & skatdiskussion

Nu har värmen och sommaren äntligen kommit, och då rejält! Förra året kom den fjärde juli, i år den första. Den stora skillnaden var väl att förra året var det fint i maj så svenskarna stod ut med ett lite regnigt juni. I år har det varit mest katastrof sedan mars vilket gör sommaren extra efterlängtad.
Igår var helt galet varmt. Först hann jag med Novas första tandläkarbesök, vilket bara består av information (så här många sockerbitar är det i det här, så här många sockerbitar är det i det där och då här många sockerbitar….) och hemma igen fick vi besök av Linda och hennes tjejer. Går alldeles för länge mellan varven vi ses, så kul att det äntligen kunde bli av nu.
I samma veva kom sanden till sandlådan, och Oliver fick äntligen inviga sin grävmaskin.

image

För mig har det varit väldigt mycket bakning inför kalaset nu. Hade egentligen velat börja med det för länge sedan, men kunde ju inte förrän frysboxen var inkopplad. Nu har jag hunnit med kanelbullar, glutenfria chokladbollar och misslyckade glutenfria muffins som får göras om. Igår kväll slängde jag ihop en tårtbotten nu också.

image

Igår kväll var det helt galet varmt ute, fram tills solen gick ner. Öppnade fönstret i sovrummet och lät det vara öppet inatt, första gången i år. Det var tyst och lugnt även här, så sov gott fram till halv fem ungefär då både jag och Johan vaknade av två skator som förde en livlig diskussion precis utanför fönstret! Morr.

Idag kommer dagen bestå av fönsterputsning (tack sandlådan för att du passar Oliver under tiden), handling och mer bakning. Helst hade man velat dra av sig kläderna och lägga sig och pressa i trädgården, men det hinns inte med. Kalaset stundar på lördag….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s