Trädgårdsupdate och frysbox på plats

Har uppdaterat dåligt om dränering och trädgård nu känner jag. Det som hänt är att diket är igenfyllt, all jord, trädgårdsavfall, skräp och material med mera är bortkört. Kvar har vi en jordig trädgård med några gräsplättar med långt och vildvuxet gräs! Johan har börjat gräva upp en ”ränna” utmed husväggen, och tillsammans och med hjälp av svärfar har vi förberett den för att kunna fylla med singel sedan. Nu blir det inga blomrabatter utmed väggarna längre!
Idag gick jag ett varv med en grästrimmer och slog allt gräs till en lite trevligare nivå så kan vi klippa det ordentligt med gräsklippare sen.

image

image

En sandlåda har byggts också. Den är utgrävd och klar, så nu väntar vi bara på ett lass sand så kan Oliver börja bygga sandslott för glatta livet!

Häromveckan fick vi hem en frysbox som vi beställde på nätet. Vi lyckades baxa ner den i källaren och in i tvättstugan och där har den stått sedan dess. Det visade sig nämligen att den är för stor för att gå in i matkällaren där vi tänkt ha den, plus att vi saknade eluttag för den.
Idag kom dock både svärfar och Andreas hit och hjälpte till att ordna upp det. Andreas installerade ett eluttag och sedan fick de ta loss dörrfodret, och med en halv centimeters marginal gick boxen in! Nu är den på plats, inkopplad och klar att fyllas, och Johan fick tillbaka dörrfodret och dörren igen! Nu kan jag baka natt och dag i en vecka innan vi fyllt boxen tror jag, haha.
Har i alla fall tänkt börja baka snart inför ett stundande ettårskalas….!

image

image  image

image

image  image

image

image

Kanske skulle börja med lite sirapskakor imorgon…?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s