Takläggning, vitsippor och löparpremiär

Idag var det äntligen lite riktigt majväder. Dock lite för kallt fortfarande, men när solen låg på och vinden höll sig borta var det riktigt skönt! Det var inget vi direkt vi kunde göra med dräneringen denna helgen utan vi får vänta på geävmaskinen för att kunna fortsätta, så vi åkte hem till Andreas och Sara och hjälpte dem med att lägga tak på garaget istället. Eller ja, Johan hjälpte till, Oliver hjälpte till på sitt sätt och jag tog hand om Nova och höll Sara sällskap i köket.
Även om vitsipporna började blomma över så var det ändå ganska fint i backen bakom huset så passade på att ta lite kort på barnen. Hade bara mobilen  med mig tyvärr.

image

image

image

image

image

image

image

En härlig dag med grillunch innan vi packade ihop oss och åkte hem igen.

Då solen fortfarande sken när vi kom hem ville jag ta vara på tiden och snörade på mig mina löparskor och gav mig ut på en löparrunda. Förutom det enda försöket i höstas så är det första rundan på över 1,5 år… Så jag tänkte att jag börjar lugnt och fint.
Nu var dock inte RunKeeper på min sida idag, och tappade gps-signalen så vet inte hur långt jag sprang. Men på 20:29 min och med ett medeltempo på runt sju minuter borde jag sprungit strax under 3 kilometer. Jag är faktiskt helt nöjd med det!
Efteråt körde jag ABS-övningarna som verkligen brände i magen idag. Känner redan nu att jag kommer ha rejäl träningsvärk imorgon och i övermorgon. Och det känns faktiskt bra! 😀

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s