Grävningen påbörjad

Idag kom Johans jobbarkompis Micke med sin grävmaskin för att börja gräva upp runt huset. Mellan halv fem och sju hann han dra upp de buskar och träd som var i vägen, samt gräva upp hela baksidan och södergaveln. Oliver var som en studsboll när grävmaskinen rullade in på gården och var självklart med ute i trädgården nästan hela tiden. Själv var jag inne och lagade mat (gjorde köttbullar för första gången i mitt liv =P), samtidigt som jag skulle mata Nova, sedan ha koll på henne när hon kröp omkring och lekte på golvet samt sprang fram och tillbaka med kameran för att dokumentera arbetet i trädgården.

image

image

Buxbomen som luktar kattpiss ryker

image

Första "spadtagen"

image

Till Olivers enorma förtjusning fick han åka med i grävmaskinen sedan. Han såg lika koncentrerad ut på jobbet som grävmaskinisten, haha.

image

image

Lycklig kille! Foto: Johan

image

Dock blev det lite väl bra även för Oliver som var väldigt trött efter dagis idag, så han somnade! I grävmaskinen! Stående! Han stod inklämd mellan knäna på Micke, men ändå. Hann tyvärr inte ta någon bild på det. När Johan kom och lyfte ur honom ur maskinen var han inte nöjd! Nästintill otröstlig när han var tvungen att gå in och ta på pyjamas. Fick spana vidare genom fönstret.

image

image

image

När Oliver fått äta potatismos och köttbullar (som blev himla goda!) var han inte svårövertalad till att gå och lägga sig. Läste inte ens klart sagan innan han var så trött att han nog somnade på tre röda.

image

Rasmus kom och lyssnade på godnattsaga också! Mys 🙂 Foto: Johan

Ps. I och med detta inlägg skapar jag en ny kategori för alla renoveringar och liknande vi kommer göra med huset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s