En vecka med 21 Day Bikini Challenge

Så har det gått en vecka i denna bootcampen som är tänkt att förbättra bikiniformen. Det har väl gått…bra. Typ. Jag gick ner ca 1,5 kilo de fyra första dagarna, men efter helgen är jag uppe på startvikt igen. Har inte kollat med måttband igen, då jag inte hittar det? Antagligen har Oliver fått tag i det efter att jag använt det så nu ligger det väl på ett säkert ställe nånstans i huset… 😛

Kosten går kortfattat ut på öka proteinintaget och minska på kolhydraterna. Ingen skräll direkt. Träningen får jag i ett filmklipp på Facebook varje dag där en instruktör visar de övningar vi ska göra. Det är övningar som till exempel squats, armhävningar, utfall, jumping jacks och så vidare. Sånt man gör hemma själv utan utrustning (möjligtvis en stol).
Det är antingen repetitioner under en bestämd tid eller intervaller. Träningen tar ungefär en kvart vilket passar mig bra då till och med jag kan hinna med det.

image

Min publik under dagens pass

image

Var också publik. Suddig bild pga mina skakiga armar efter passet... =P

Jag har gjort övningarna varje dag, om än lite tveksamma försök ibland. Jag är så sjukt otränad så det är pinsamt. Jag har levt med konstant träningsvärk i en vecka och igår kväll började jag på allvar överväga att skaffa kryckor. Eller flytta till en enplansvilla. Att gå i trapporna är tortyr numera.

Idag var Oliver tillbaka på dagis för första gången på länge. Förkylningar, mormorsbesök och påsklov har kommit emellan så på fyra veckor har han varit på dagis en dag! Därav har det inte heller blivit några barnvagnspowerwalks för mig, så jag riktigt såg fram emot det idag. Tog en extra sväng på slutet så jag passerade femkilometersgränsen.

image

Temperaturen låg precis över nollan så det var kallt, men med fyra lager tröjor och byxor höll jag värmen bra. Nova sov gott i vagnen under tiden vilket ställt till hennes nya sovrutiner för dagen, så vi får se hur kvällen blir… =P

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s