Slö fixarsöndag

Oliver har åkt på en rejäl förkylning med hosta och snor i mängder så de lösa planerna vi hade för dagen ställde vi in. Istället har vi mest hållt oss inomhus, men vi kom ut en liten sväng i det underbara vårvädret i alla fall. Nova sov inne medan vi andra tre var ute i trädgården. Jag och Johan gick ett varv runt huset och planerade hur vi vill göra med garageuppfart, altan, blomland och trädgård och så vidare… Snart är det dags att ta hit grävmaskin och sätta igång med dräneringen nämligen. Det var ju skönt att vi faktiskt var väldigt överens på det mesta 😉
Inne så satte vi upp spegeln vi köpte på Ikea förra helgen. Johan föll för bikakemönstrade spegeln Hönefoss som är lite annorlunda. Jag är inte så förtjust i att spegelplattorna är tonade i grått och brunt, men men… Den visade sig dessutom vara minst sagt pillig att sätta upp och få till bra. Helt hundra blev det inte (pedanten i mig gråter lite) men det får duga helt enkelt. Just nu sitter spegeln snett över byrån, som kommer flyttas sedan när spjälsängen försvinner från sovrummet.
Vi satte även upp två tavlor i sovrummet, varav den ena var canvastavlan på barnen jag beställde förra veckan.

image

Tanken var även att vi skulle få upp en trappgrind i helgen då Nova är i startgroparna att börja krypa, men då det visade sig att en del var felmonterad  så går inte det, tumme ner. Det blev ett samtal till Ikeas kundtjänst som kommer skicka ut en ny del till oss, tumme upp!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s