Trädfällning, inställd alla hjärtans dag & appussar

Ja, rubriken sammanfattar vår helg väldigt bra faktiskt. Igår lördag, 14 februari åkte vi först hem till Andreas och Sara för att fälla ett antal träd hos dem, och på eftermiddagen gjorde vi samma sak hemma hos Johans föräldrar. Johan sågade motorsåg, farfar körde traktorn och gissa var Oliver höll till…!? I traktorn med farfar naturligtvis! När farfar gick ur traktorn för att hjälpa med trädfällning satt Oliver kvar i traktorn och tutade och tryckte på gaspedalen. Han satt ”instängd” i traktorn nästan hela dagen, men var hur nöjd som helst med det. Jag frågade om han ville följa med bort och titta på hästarna i Häglared, men nix, han ville sitta kvar i traktorn!

image

image

image

image

image

Eftermiddagen bjöd på jättehärligt väder med sol så jag var ute i över en timme och tog kort. Här är några bilder, oredigerade direkt från kameran.

image

image

image

image

image

image

image

När vi kom hem på kvällen och till slut fått barnen i säng var vi båda så vansinnigt trötta och med huvudvärk hos mig efter en heldag utomhus, så vi orkade inte med det planerade alla hjärtans dag-firandet med god mat och kanske en bra film. Istället blev det rester från fredagen (pulled pork iofs så inte fy skam ändå) och tidigt sänggående. Vi tar igen det idag istället!

Idag söndag träffade jag mina mamma-kompisar Jessie och Marty på djurparken för en tur mellan lejon och sälar. Oliver tyckte nog det var roligare att leka med sina buddies Aston och Medina än att just titta på några pingviner eller klappa en get, och alla tre busade och skrattade ihop. Aphuset var en riktig hit i alla fall! Orangutangerna delade ut pussar på glasrutan och gibbonaporna kom fram och hälsade också 🙂
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Känns som en mycket bra helg för Oliver som fått vara ute i friska luften hela dagarna! 🙂

Annonser

One thought on “Trädfällning, inställd alla hjärtans dag & appussar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s