Semestermode

Hela familjen har verkligen gått in i semestermode nu. De senaste dagarna har vi inte kommit upp ur sängen förrän runt klockan tio. Inklusive Oliver! Vissa morgnar har vi hört att han ropat inne från sitt rum tidigare än så, men tystnat efter en stund. Om han somnar om eller ligger vaken i sängen vet jag inte. Men med tanke på att nattsömnen blir störd så är de här sena morgnarna anledningen till att vi orkar med dagarna i överhuvudtaget nu. Inte för att de är speciellt ansträngande, men ändå… 😉

Det har varit sjukt varma dagar och riktigt härlig sommar nu. Vi har varit och badat både i Sjömarken och i Sandared. Kan meddela att inte få bada i den här värmen är rena tortyren för mig 😦 Det är så varmt och skönt i vattnet och jag är grymt avundsjuk på alla som kan svalka ner sig från hettan. Men men, jag får ta igen det nästa år!

image

Bild från Sjömarkens badplats för två veckor sedan.

Här är lite bilder från när hela familjen badade i Sandared tillsammans med Mange i torsdags. Badkrukan från förra året har vi inte sett skymten av, utan nu rusar unge herr Kallin ut i sjön och trivs som fisken i vattnet!

image

image

image

image

image

image

Igår fick vi äntligen Oliver att testa sin nya springcykel ordentligt! Gick riktigt bra tillslut! 🙂

Nova växer och frodas hon med. På treveckors-kontrollen igår hade hon gått upp till 3900 gram och mäter numera 52 cm. Men så ofta som hon äter är det ingen som är förvånad….! Och på tal om det, nu vaknar hon så dags att mata nu igen! Ciao!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s