Semester i Olofsbo

Nu är det verkligen sommar och semester och Sverige har visat sig från sin bästa sida ända sedan Nova föddes i stort sett (med några få undantag). Med tanke på lillasysters ankomst så har vi låtit hela semestern varit helt oplanerad med tom kalender och bara ta dagen lite som den kommer beroende på väder och ork. På så sätt har kan vi åka iväg på precis vad vi vill nästan på impuls eller vad vädret passar för. Därför blev det en tur till Ikea i tisdags när regnet öste ner, och så packade vi bilen full och åkte till Olofsbo utanför Falkenberg i onsdags när solen var tillbaka igen. Där har vi nu spenderat några soliga dagar med alla mina bröder och deras familjer, så det har varit fullt hus med fler barn än vuxna (sorry Olivia, du kommer alltid vara barn 😉 ).
Dagarna har fyllts av lek i trädgården, en hel del körande i en skrinda, sol, bad, många skratt, grill och en del Hay Day 😉 Nova har varit väldigt snäll och sovit större delen av dagarna medan Oliver har lekt med sina kusiner. Han har badat i dagarna tre och överraskat oss med att inte vara det minsta rädd utan traskat rakt ut i havet tills vattnet nådde upp till hakan! Vattnet var väldigt skönt så jag var minst sagt avundsjuk på alla badare medan jag stod där med vatten upp till knäna och kameran i hand.
Lite blandade bilder från dagarna:

image

Mina Arsenal-killar 🙂

image

Blåsa bubblor är kul!

image

Mina bad-killar 🙂

image

image

image

image

Vår lilla höna inviger sitt babygym hon fick av morbröderna

image

Somnat efter en tur i skrindan med "moster" Anna-Carin

Det har varit tre härliga dagar, men det går inte komma ifrån att det är rätt skönt att komma hem också… Speciellt saknat var nog badrummet med skötbord, handfat och papperskorg/blöjhink på ett och samma ställe 😉

Annonser

One thought on “Semester i Olofsbo

  1. Kul att se o läsa att Ni haft härliga dagar i Olofsbo. Vi få då gå hemma i Sk-ryd o svettas, men gläds med er alla Anderssonsbarn med familjer. Vi unna Er alla glädje o gemenskap med varandra. Måste berätta Martina, att Stig o jag var hos Anita o Wimar Grahn i går o Wimar mindes att han hade haft barnvälsignelse för dig när du kom till världen. Med tanke på att jag nyss läst om att du kände dig välsignad fortfarande, konstaterade vi att det vart en “välsignad” välsignelse han delade ut för över 30 år sedan!!
    Grattis till lilla Nova o kram till hela familjen från Maggan o Stig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s