Nyårsafton 2013

Det har varit dåligt med uppdatering här på sistone, men jag har väl prioriterat annat helt enkelt. Tänkte iallafall berätta om nyårsafton lite kort. Den firades ute i Rångedala med Johans bröder Jennifer var dock på en annan fest större delen av kvällen men kom ut lagom till tolvslaget sedan.

image

Vår stilige son!

Innan maten dukades fram hann jag och Sara basta lite innan killarna tog över. Sara (och Andreas) stod för förrätt och efterrätt medan Johan (jag hjälpte till lite iaf) ordnade med huvudrätten.
Här är en bild på vår lilla familj denna afton!

image

Foto: Magnus

Så maten då! Först blev det jordärtkockssoppa med bacon och brödkrutongeroch sedan dukade Johan fram oxfilétournedos toppade med dijonkräm, jordärtkockspuré och potatisterrin samt rödvinssås. Efterrätten åt vi först efter tolvslaget, vilket blev pannacotta toppade med hallon. Mycket gott och alla var mer än mätta efteråt.

image
image
image

image

I väntan på tolvslaget spelade vi ”Ryktet går” som alltid leder till många skatt. Foto: Sara

Lagom till midnatt gick vi ut på framsidan och skålade och tittade på alla raketer som sköts upp i närheten. Jag fick gå in en gång och trösta Oliver som vaknat av allt smällande, men han somnade om rätt fort igen! När smällandet avtagit och alla pussar och kramar var utdelade så gick vi in och åt efterrätt. Vid ettiden tackade jag och Johan för oss och gick och lade oss, medan de andra satt uppe och spelade spel fram till klockan sex på morgonen, fick vi höra dan därpå (uff!).

image

Puss! Foto: Sara

Gott nytt år på er! 🙂

Annonser

One thought on “Nyårsafton 2013

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s