Köksrenovering del 7 – Golv och golvlister

Sitter i vårt ”nya” kök nu och vaktar maten i ugnen och passar på att blogga lite under tiden. I helgen har vi både fått ett nytt golv här ute och fått upp nya golvlister. Enormt tack till svärfar Leif som varit här flera dagar denna veckan och hjälpt oss få ordning på köket, utan honom hade vi inte ens varit halvvägs nu… Oh, maten är klar!
En timme senare:
Uff, duschat och ätit nu. Är lite nöjd för att jag var ute och sprang innan och det gick ganska bra. Ingen bra tid, men sprang hela varvet utan att vilja dö och klarade till och med sista backen upp hem mycket lättare än vad jag brukar. Fem kilometer blankt blev det. På lördag smäller det – då är det 5,5 km i Kretsloppet som gäller!

Men tillbaka till varför jag bloggar idag: köket. Leif och Solveig kom hit igår och medan gubbarna la golv så åkte jag, svärmor och Oliver ner till Knalleland för att köpa lite grejer till köket. Blev inte allt på listan men gardinstång, besticklådor och lite annat smått följde med hem. Golvet hann bli klart innan jag åkte på kräftskiva i Sjömarken igår kväll (och Johan på Fifa-kväll). Oliver var hos farmor och farfar under tiden.
Idag var Leif tillbaka och hjälpte till att få upp alla golvlister. Så nu är köket…klart! MEN (och det finns ju alltid ett men) så är det lite småfix kvar ändå. Måla lite skarvar och lister, sätta upp gardinstången, spika fast lite kablar…. Så riktiga före- och efterbilder får ni vänta på lite till 😉

image

image

Over and out!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s