Köksrenovering del 5 – Målning

Tänkte uppdatera ytterligare om köket och framstegen vi sakta men säkert gör. Jag hade trott vi skulle kunna ha lite mer ordning i hemmet så fort luckorna kom på plats, men det visade sig att vi bara har ett ännu större kaos nu! Igår eftermiddag köpte vi färg, spackel, sandpapper och roller samt bestämde (förvånansvärt lätt ändå) och beställde fondtapet, lämnade Oliver hos farmor och tog farfar/svärfar med oss hem. Efter vi bytt luckorna så tyckte ju taket såg lite gult ut så det fick sig en omgång vit färg igår och så var det förberedelser på väggarna inför blivande målning.
Det ökade kaoset jag nämnde i början beror mest på att kylskåpet nu har fått flytta ut i hallen för kommande golvläggning samt lättare åtkomst vid väggmålningen.
Lite bilder:

image

Johan och svärfar målar tak.

image

Oliver kollar in när vi jobbar.

image

Hänger på stegen lite...

image

Johan tar första målartagen på väggen.

image

Måla, måla... Foto: Solveig

Så nu är första lagret målat i nästan hela köket… Vi fick skippa en vägg idag pga spackel dom skulle torka. Ett lager färg till ska på och fondtapet ska upp, sen är väggarna klara. Nästa helgs projekt blir förhoppningsvis lägga golv, så ska vi nog snart vara i hamn!

Avslutar med två bilder från igår förmiddag när jag och Oliver gick till lekparken. Vi fick även sällskap av Rasmus som gick runt och pep som en skadad fågelunge.. 

image

image

Det var det. Imorgon måste jag genomlida det hemska med att skriva in mig på arbetsförmedlingen… =/ Vi får hoppas jag inte behöver vara det så länge…!
Over and out!

Annonser

One thought on “Köksrenovering del 5 – Målning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s