Första inskolningsdagen på dagis

Då var den avklarad. Första inskolningsdagen! Klockan nio var vi på plats och hälsade på Olivers nya fröknar. Det var lite fri lek första stunden som Oliver genast utnyttjade. Han gick och lekte med alla nya leksaker och brydde sig inte så mycket om varken mig eller Johan överhuvudtaget. Vid halv tio-tio var det lite fruktstund och sedan gick vi en liten rundvandring på hela dagiset. Oliver var inte alls speciellt blyg av sig, och satt ganska snart i fröknarnas knä. Vår lille plutt som normalt sett inte brukar vara vaken så jättelänge på förmiddagen verkade lite småtrött framåt tiotiden, men höll sig ändå vaken fram till lunch strax efter elva.

När det väl var dags för sovstund efter lunchen hade han piggnat till rätt rejält och var inte alls sugen på att lägga sig och sova på en madrass i lekrummet. Efter några tappra försök gav vi upp och gick och hämtade vagnen som vi lade honom i. Där satte han sig genast upp och ville inte alls sova, men efter lite envisa försök från min sida och lite rullande med vagnen fram och tillbaka så checkade han till slut in och sov en timme. Sedan var det bara lite lek kvar innan vi fick gå ut i den härliga vårsolen och traska hemåt. Oliver som så gärna går själv fick gå hela vägen hem (förutom en liten bit i brantaste backen då jag bar honom). Han älskar verkligen att få gå själv, ute. Skiner som en sol och är stolt som en tupp där han tultar fram 🙂 Min stora lilla bebis… ♥

DSC06582  DSC06586

2013-04-02-14.12.26

Imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen och Johan får klara sig ”själv” på dagis med Oliver. Efter denna ”långledighet” från jobbet kommer jag antagligen vara dödstrött imorgon, så det blir nog sängen direkt här nu! Go’natt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s