P&T på trerätters

Igårkväll bjöd vi hem de nygifta makarna Olsson på trerätters middag. Så här såg kvällens meny ut!

Förrätt: Honungsgratinerad getost med sticklöksyoghurt toppat med pinjenötter
Huvudrätt: Baconlindad vitlöksostfylld laxfilé med vitvinssås smaksatt med kapris och tornerad potatis
Dessert: Sockerlagskokade päron med vaniljglass och rostade pistagenötter

Förrätt.

Huvudrätt.

Efterrätt!

Än sitter takterna i för min käre kock! 😉

Idag drar jag till jobbet – för sista gången – någonsin! Idag är Sibas sista dag i Borås och jag mer eller mindre krävde att få jobba (eeh… ja, jag vet…). Jag var där på Siba nypremiär när de öppnade i sina nyvarande lokaler den 21 november 2006, då vill jag vara där på Sibas sista dag också. Så kanske bäst jag sätter fart nu! Ha en skön söndag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s