Avslag

För några veckor sedan skickade jag in papper till Försäkringskassan angående graviditetspenning (fd havandeskapspenning). Idag fick jag brev från dem att jag inte blivit beviljad det.

Skit.

Blir till att överklaga antar jag. Normalt sett hade jag nog kunnat jobba fram till kanske två veckor innan, men nu råkar det vara mitt i julruschen i november och december med enormt mycket mer leveranser, mer folk, mer lyft, mer spring och så vidare. Tyckte jag gjorde det klart och tydligt i min ansökan, men det räckte tydligen inte.

Suck…

Annonser

2 thoughts on “Avslag

  1. Det är jättesvårt att få beviljat, jag fick det inte trots att jag skrev exakt hur mycket jag behövde lyfta och hur mycket allt vägde. Hade tom intyg från bm där hon intygade av jag hade svårt att klara mitt jobb men inte räckte det. Försäkringskassan ansåg att jag skulle sjukskrivas om det var så illa… Tog istället semester sista veckorna och började med föräldradagar fr.o.m bf! Gick tyvärr över med 13 så de dagarna hade jag gärna haft nu istället..

  2. Ja det är inte lätt det där. Jag fick också avslag trots kräkningar varje dag, jobb på småbarnsavdelning där man får lyfta massor varje dag att vi hade en speciell inriktntng där allt ska va i barnens höjd, tillochmed bord å stolar, så inte smidigaste stället att va på när man spydde så fort man fick böja sig… Men jobba det skulle jag göra… I bland undrar man vad de grundar sina beslut på.
    Lycka till med överklagan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s