Midsommar 2010!

Hej på er! Hoppas ni alla har haft en skön midsommar och att ni alla är pigga och glada idag? 🙂 Jag försökte gå in och skriva ett kort inlägg igår men det verkade som om Bloggworlds server låg nere eller nåt för det gick inte att komma åt bloggen alls. Själv hade vi en riktigt trevlig midsommarafton ute i Sandared i sällskap av goda vänner, och för första gången på många år, en SOL på en BLÅ HIMMEL! Det mulnade på under eftermiddagen/kvällen men en regnfri midsommarafton minns jag inte när vi hade sist.

Vi kom ut till Sandared vid halv två-tiden och gjorde ett kort stopp hemma hos Christian & Linda innan vi traskade bort till deras idrottsplats där det hölls traditionellt midsommarfirande med dans kring midsommarstång. Vi dukade upp med picknick på filtar i gräset och tittade på alla barn och mammor som hoppade runt till ”Små grodorna”. Jag och Johan hade med oss salta kex och Digestive med brieost, baguetter med ägg och räkor och jordgubbar med grädde. Sill är inget för oss så det skippade vi. Allt blev inte uppätet för vi fick även lite västerbottenpaj från Linda, så hungriga behövde vi inte vara. Mysigt var det i alla fall att sitta där i solen och vi var alla eniga om att vi nu startat en bra tradition 😉

Picknick

Dans kring midsommarstången!

Hemma hos C & L igen åt vi en fantastiskt god jordgubbstårta som Tanja bakat. Mums!!

Senare var det dags att tända grillen!

En av mycket få bilder som jag fastnade på under kvällen...

Massa god mat fanns det. Och gott blev det!

Gooott!

Sedan satt vi och pratade hela kvällen till långt in på natten...

Vi var hemma vid halv tre och då var det skönt att krypa ner under täcket! En mycket bra midsommarafton blev det. Vad gjorde ni för nåt??

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s